O nama

O NAMA

Proizvode koji distribuiramo pored Hrvatske u Sloveniji, BiH, Srbiji jesu sadnice i repromaterijali brzorastuće žive ograde, kalemljenog oraha, lješnjaka, kestena, svih vrsta bobičastog voća,  repromaterijala za voćarstvo i hortikulturu za profesionalce i dr.  Sve naše sadnice posjeduju biljnu putovnicu.

U svakoj zemlji (osim u BiH gdje imamo Vrtni centar i veleprodaju) pa tako i u Hrvatskoj nemamo izravnu prodaju i sadnice distribuiramo brzom poštom. Narudžbe primamo putem telefona i interneta, a mnogo pažnje posvetili smo edukaciji kupaca za svaku vrstu sadnica koje isporučujemo.

U Hrvatskoj smo prvu našu isporuku sadnica radili u jesen 2013. godine i to: sadnice Čarobne žive ograde i sadnice Aronije Melanocarpa. U sezoni proljeće 2014. počinjemo  isporučivati sve popularniju voćkaricu Amelanchier Lamarckii koja se koristi kao medonosna biljka i uz to se miješa sa plodovima veoma popularne aronije.  S obzirom da smo u RH za neke od ovih sadnica jedini distributeri i ujedno isporučujemo kvalitetan sadni materijal, možemo se pohvaliti  brojnim zadovoljnim referencama.  Vodeći se vječitom željom kupca sadnica, a to je želja za prijemom sadnica i sa druge strane poznavajući kvalitetu sadnica koje isporučujemo, otišli smo korak dalje od ostalih dobavljača sadnica i osigurali smo našim kupcima 100% jamstvo na prijem svih kupljenih sadnica putem naše web stranice www.kupisadnice.hr.

Svake godine isporuku naših proizvoda radimo tijekom sezone sadnje i to: u proljeće od početka 03. mjeseca do kraja 04. mjeseca, te na jesen od kraja 10. mjeseca pa sve dok traje sezona sadnje.

O ODNOSU SA KUPCIMA

Način na koji komuniciramo sa našim kupcima je zaista specifičan i to je jedan od razloga koji nas čini drugačijim od ostalih dobavljača sadnica, ne samo u Hrvatskoj, već u svakoj zemlji gdje isporučujemo sadni materijal. Uobičajeno je da kada kod drugih dobavljača kupujete sadnice onog trenutka kada platite i preuzmete naručenu robu, tog trenutka uglavnom prestaje suradnja i to nije ništa osobito. U našem slučaju, kada Vam isporučimo sadnice upravo tada počinje prava suradnja, jer nakon isporuke sadnica mi počinjemo sa edukacijom naših kupaca u cilju najboljih rezultata sa kupljenim sadnicama. Dakle, uvijek krećemo od pretpostavke da kupac ne mora imati iskustvo u sadnji žive ograde  ili podizanja nasada aronije, stoga smo se odlučili pripremiti edukaciju za svaku vrstu sadnica koje isporučujemo i podijeliti je na razdoblja kada je potrebna kupcu i baš u tim razdobljima tijekom cijele godine i šaljemo kupcima podsjetnike što treba da rade sa biljkama koje nabave putem www.kupisadnice.hr/shop. Ovakav način brige o kupcima je već dugi niz godina siguran recept za uspješne i kvalitetne rezultate naših kupaca kako u Hrvatskoj tako i u drugim državama gdje isporučujemo naše sadnice.

Ovo se osobito odnosi na sadnice aronije i čarobne živice jer ne mora uvijek značiti da ako kupac ima želju da posadi živicu i u budućnosti uživa u njenoj ljepoti da mora biti inžinjer hortikulture ili mora nužno imati znanje o njenom održavanju, sadnji i drugim neophodnim aktivnostima za uspješne rezultate. Stoga, možete da se opustite, naručite sadnice i nastavite raditi svoj primarni posao a mi ćemo Vam uvijek na vrijeme slati podsjetnike što treba da radite dalje sa živom ogradom, nasadom aronije, lješnjaka i drugim sadnicama koje ste kupili od Ulmus klub d.o.o.


O KVALITETI SADNOG MATERIJALA

O kvaliteti sadnica koje nudimo govore naše brojne reference iz različitih krajeva RH, SLOVENIJE, ITALIJE, AUSTRIJE, BIH, SRBIJE I CRNE GORE,  na koje smo doista ponosni i zahvalni smo što su nam pružili povjerenje. Odgovor na pitanje kako možemo udovoljiti našem zahtjevnom tržištu leži u činjenici da posjedujemo  certificiran i kvalitetan sadni materijal, spremni smo se zajedno s kupcima educirati i podijeliti znanje sa njima, naš tim čine mladi stručnjaci – veoma fleksibilne osobe, imamo jasnu viziju, spremni smo ponuditi uvijek nešto novo i nešto više.

Za šest godina djelovanja na našem tržištu unijeli smo nekoliko noviteta u samoj trgovini sadnicama koristeći nove tehnologije (internet i brzu poštu) kao moderni oblik organiziranju distribucije proizvoda. U RH smo prvi organizirali masovne isporuke sadnica brzom poštom koje su naručene putem telefona ili putem interneta i stotinama  kupaca uštedjeli vrijeme i novac prilikom nabave sadnica.

KupiSadnice.hr/shop je trenutno vodeća stranica u Hrvatskoj za nabavu sadnica aronije, kalemljenog oraha, bobičastog voća, žive ograde, repromaterijala za voćarstvo i hortikulturu za profesionalce i dr.

U našem timu vanjskih suradnika imamo stručnjake iz područja voćarstva, hortikulture, šumarstva i pejzažne arhitekture. Trudimo se uvijek prije svega educirati kupce i udovoljiti njihovim potrebama na najbolji mogući način stavljajući samu prodaju u drugi plan.

Naša vizija je da preslikamo što je više moguće pozitivne poslovne prakse iz zemalja EU te da podignemo svijest naših gradjana – kupaca u smislu boljeg razumijevanja i očuvanja prirode i okoliša općenito.

Nadamo se uspješnoj suradnji i sa Vama.