Dobrodošli! Ova web stranica koristi kolačiće.

Lijepo je da posjetite našu stranicu. Navedite ovdje koje kolačiće možemo staviti. Neophodni kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Drugi kolačići nam pomažu poboljšati web-lokaciju i vaše iskustvo posjetitelja. Također nam pomažu informirati vas o našim proizvodima. Ideš li za optimalno funkcioniranje web stranice, uključujući sve prednosti? Zatim označite sve kutije!
Početna     Spirea GOLD FLAME, saksija P9 Kom
Spirea GOLD FLAME, saksija P9 Kom

Spirea GOLD FLAME, saksija P9 Kom


Spirea japonica

Lišće se pojavljuje svakog proleća sa sjajnim bronzanim crvenim rumenilom, ali nakon toga listovi postaju svetlo žuti, a zatim svetlo zeleni. Sredinom i kasno u leto pojavljuju se grozdovi tamno ružičastih cvetova, koji se naizgled osvetljavaju sjajnim listovima.RSD 422.30
sa PDV-om

Šifra artikla: 17-182-1 PL

Spirea GOLD FLAME, saksija P9  Kom


  • Podaci o proizvodu

Spirea japonica GOLD FLAME

Ova spirea uspeva na osunčanim područjima, širokog spektra pH reakcije tla od 5,0 – 8,0 i dobro dreniranog. Dostiže visinu do 1,2 m. Lišće se pojavljuje svakog proleća sa sjajnim bronzanim crvenim rumenilom, ali nakon toga listovi postaju svetlo žuti, a zatim svetlo zeleni. Biljka cveta u junu i julu. Sredinom i kasno u leto pojavljuju se grozdovi tamno ružičastih cvetova, koji se naizgled osvetljavaju sjajnim listovima. Rezidba se vrši u rano proleće. Dobro podnosi niske temperature, do – 25 °C.